Kamper

Norsk Topphockey

 

La barten gro!

Da er vi godt i gang med årets mest hårete måned i Oilersfamilien. Vi gjør også denne høsten gjøre en innsats i kampen for menns helse og oppfordrer alle mannfolk å la barten gro. Vår hovedmarkering går av stabelen torsdag 25. november når gutta spiller Movember-kamp mot Grüner i unike drakter.

 

For deg som ikke er kjent med Movember, så handler det kort fortalt om en frivillig organisasjon som retter søkelyset på menns helse. Hovedfokuset er tekstikkelkreft, prostatakreft, psykisk helse og forebygging av selvmord.

Movembers fremste symbol er barten, og oppfordringen om å la barten gro i kampanjemåneden november. Det hele startet i Australia i 2003. Siden den gang har bevegelsen blitt global og finansiert mer enn 1250 prosjekter for menns helse verden over.

Mo Space, kalender og draktauksjon

Den fremste styrken i Oilers’ kampanje er at vi engasjerer hele Oilersfamilien. Vi har selvsagt movemberlag åpent for alle. Vi oppfordrer selvsagt alle til å medle seg og gi oss støtte i kampen for den gode saken.

Registrer deg på vår Mo Space her for å komme i gang!

Les videre under bildene.

Tommy og Joona på photo shoot til kalender hos gutta på Brødrene Fevangs Barberstue. (foto: Kjetil Garvik)
Informasjons- og samfunnskontakt Kjetil Garvik viser årets rykende ferske Movember-drakt frem under fotoseasen på Hotell Victoria. (foto: Paula Hewitt)

Videre har vi to hovedsatsinger denne høsten:

  • Movember-kampen 25. november er nevnt. Tradisjonen tro spiller laget i unike drakter som auksjoneres ut til inntekt for den gode saken. Som vanlig får vi også besøk av Brødrene Fevang som gjør Carica-suiten om til barberstue. Du får med andre ord barten stelt av de beste av de beste til innspurten av november gratis på kamp i DNB Arena
  • Videre lanserer vi denne høsten Movember-kalender for kalenderåret 2022. Fotograf Tom Haga skal jobbe med 12 av gutta og vi er trygge på at resultatet vil falle i smak. Kalenderne blir solgt for 249 kroner og overskuddet går selvsagt direkte til kampanjen. Informasjon om hvordan du sikrer deg et eksemplar kommer etter hvert.

Stolt historie

Oilers har deltatt aktivt i Movember en rekke ganger. Kampen for menns helse i november har blitt en gjenganger blant våre samfunnsprosjekter.