Kamper

Norsk Topphockey

 

Lagbygget 20/21 er i gang

Det skal spilles mye hockey før sesongen er over. Arbeidet med å bygge lag for den neste er like fullt i gang. Noen biter er på plass i sportssjef Higsons puslespill. Nye skal legges til. Vi har i dag gleden av å melde to resigneringer: Magnus Hoff og Patrick Ulriksen. 

Dermed blir det dobbel Hoff i Oilers også neste sesong. Elste bror Magnus kom til Stavanger våren 2016, og er med det blant kontinuitetsbærne i laget. Trivsel er et stikkord.

– Jeg har trivdes fra første dag. Organisasjonen rundt klubben er proff og jeg får være en del av en flott spillergruppe. sier Magnus til oilers.no.

Han feiret dobbeltgull med klubben allerede i første forsøk og ble en publikumsfavoritt med sin energiske og oppoffrende spillestil. Han føler utviklingen fortsatt peker den rette veien.

– Det vil alltid gå opp og ned i hockey. Jeg prøver imidlertid å møte opp for laget i trening og kamp hver eneste dag og opplever at jeg får bidra på en positiv måte. Oilers har i det hele tatt et verdisett jeg ønsker å identifisere meg med både på og av isen, sier gutten med #19 på ryggen.

Ivrig student er han også.

Joda, jeg er i gang med masteren. Jeg gir meg nok der. Så får tiden vise. Enn så lenge trives både samboeren min og jeg godt i Stavanger og jeg gleder meg til nye sesonger i DNB Arena, sier Magnus.

Magnus’ statistikk i Oilers så lang finner du på #oilersstats

Artikkelen fortsetter under bildet.

Gledelige resigneringer som kom på plass allerede tidlig i februar. Magnus Hoff (til venstre) og Patrick Ulriksen blir begge å finne i Oilers de neste to sesongene. (foto: Kjetil Garvik)

Hverdagen i Oilers

Patrick Ulriksen kom til Oilers foran sesongen 2018/19 og har nå skrevet sin andre toårsavtale med klubben. I følge ham selv er hadde han mange gode grunner til det.

– Jeg synes Stavanger er fantastisk rett og slett og trives veldig godt. Gutta på laget er fantastiske. Og ikke minst fansen, sier Patrick.

Han legger til været også, og påstår at det ikke er ironi…

– Men seriøst, jeg liker virkelig Oilershverdagen og er glad for å kunne bli to nye sesonger. Et NM-gull er jo også et mål. Så får vi se hva fremtiden bringer, avslutter Patrick Ulriksen til oilers.no.

Patricks statistikk i Oilers så langt finner du på #oilersstats

Følgende spillere har nå kontrakt med Oilers sesongen 2010/21:

Keepere

Henrik Holm

Backer

Andreas Klavestad, Daniel Bøen Rokseth, Nicolai Bryhnisveen, Dennis Sveum, Patrick Ulriksen

Løpere

Ludvig Hoff, Thomas Berg-Paulsen, Magnus Hoff, Tommy Kristiansen, Markus Vikingstad, Markus Søberg, Robin Haglund og Dan Kissel.

I tillegg til disse er Kristian Forsberg inne i sin andre sesong i en 2+1 kontrakt.