Kamper

Norsk Topphockey

 

Lillehammer neste

Det gjenstår fire kamper av sesongens grunnserie. To av dem på hjemmebane. Bronserival Lillehammer er første utfordring for gutta. Av fem møter tidligere denne sesongen har Oilers tre seire. Alle etter ordinær tid. Nedslepp i DNB Arena lørdag er 16.00. 

En aldri så liten bronsefinale denne ettermiddagen med andre ord. Lillehammer må ta med seg alle poengene hjem til Mjøsa om de skal ha mulighet til å kapre medalje. For Oilers’ del så er også andreplassen på tabellen innen rekkevidde, en plassering som i dag holdes av Storhamar. Skal det holdes liv i sølvhåpet er det kun full pott som holder denne lørdagen.

Jacob Lagace, Brandon Burlon, Daniel Bøen Rokseth (bildet) og resten av gutta trenger minimum ett poeng mot Lillehammer for å sikre seriemedaljer. Får gutta grunn til å juble i seriens nest siste hjemmekamp? (arkivfoto: Oddmund Sola)

Troppen

Vi er endelig inne i en god steam på dette området. I kampen mot Lillehammer er både Brendon Burlon og David Morley tilbake på isen. I tillegg får vi hjemmedebut for vår backforsterkning Luc Snuggerud.

Peter Lorentzen, Phil Lane og Dennis Sveum er fremdeles ute.

Lad opp til kamp

Du finner tall og fakta foran lørdagens oppgjør i vår mediaguide, som alltid ført i pennen av Trygve Svendsen.

Nedenfor kan du også se fersk episode av magasinet Hjemmakamp. Sportssjef Pål Higson er gjest og temaet er serieinnspurt og rangering foran det kommende NM-sluttspillet.