Kamper

Norsk Topphockey

 

Lillehammer neste

Oilers tapte i Sparta Amfi torsdag kveld. Da er det deilig å vite at neste oppgjør er like om hjørnet. Allerede torsdag kveld er det nytt nedslepp, denne gang hjemme i DNB Arena. Lillehammer venter på motsatt side av isparketten.

 

Billetter til kampen kjøper du på denne linken. 

Gjensyn med forrige sesongs kvartfinalemotstander med andre ord. Du trenger imidlertid ikke mimre så mye om den serien, som Oilers vant relativt enkelt. Det er et ganske annet Lillehammer-lag som gjester Stavanger denne gang.

Gutta fra nordspissen av Mjøsa kan nemlig se tilbake på en solid serieåpning, plassert på øvre halvdel av tabellen. Skal vi tilbake på vinnersporet allerede i første forsøk er det kvalitet fra første dropp som gjelder.

Oilers og Lillehammer har møtt hverandre en gang tidligere denne sesongen. Det endte med 1-5 på måltavla i Eidsiva Arena, og tre poeng med hjem fra Innlandet.

Saken fortsetter under bildet. 

Dan Kissel og Andreas Klavestad (bak i bildet) tok alle poengene da Oilers møtte Lillehammer i sesongens første oppgjør. Nå har de sjansen igjen. Kissel The Missil mangler for øvrig bare en scoring på å bli klubbens mestscorende gjennom tidene. Kanskje den kommer i DNB Arena torsdag kveld? Her fra et tideligere oppgjør mellom lagene. (Arkivfoto: Oddmund Sola)

Kampen

Nedslepp i DNB Arena er 18.30. Dørene åpner 17.00.

Troppen

Nytt forfall å melde foran torsdagens oppgjør. Patrick Elvsveen spiller ikke mot Lillehammer.

Fra før er Tommy Kristiansen, Simon Bourque of Nicolai Bryhnisveen alle ute.