Kamper

Norsk Topphockey

 

Lillehammer neste

Oilers drar til nordspissen av Mjøsa for å møte Lillehammer denne torsdagen. Nedslepp i Kristins Hall er 18.00. Dette er det tredje møtet mellom lagene så langt denne sesongen. L.I.K. står med seier i begge de foregående.

Dags for en seier til oss da kanskje? Kampene mot Lillehammer har i alle fall vært av den sure sorten så langt denne høsten. Opplendingene vant 4-0 da lagene møttes på Lillehammer 19. september, og det ble ikke bedre i Rosa sløyfe-kampen 17. oktober. Vi tok riktignok ledelsen tidlig, men til slutt sto det 1-5 på kuben i DNB Arena og nye tre poeng til L.I.K.

Troppen

Villiam Strøm er skadet og dermed uaktuell til kampen i Kristins Hall. Det samme gjelder Dennis Sveum.

Nykommer William Rapuzzi er derimot klar for kamp og gjør sin oilersdebut denne torsdagen. Det er også duket for et comeback, idet Johannes Johannesen er tilbake i Oilers etter en periode i svensk hockey.

To karer som kanskje kribler litt ekstra fotografert foran avreise fra Sola? Johannes Johannesen (t.v.) og Willian Rapuzzi er klare for torsdagens oppgjør mot Lillehammer. (foto: Kjetil Garvik)

Følg kampen

Nedslepp i Kristins Hall er 18.00.

  • Kampen vises direkte på TV2 Sportskanalen med sendestart 17.50. Abonnerer du på TV2 Sumo kan du se oppgjøret direkte på denne linken.
  • Du finner som alltid fakta fra oppgjøret på Hockey Live.
  • Vi oppdaterer også våre følgere på Oilers Twitter.

Runden

Den 23. runden i GET-ligaen åpnet med Stjernen – Storhamar tirsdag, et oppgjør serielederen fra Hamar vant 2-0. Foruten Lillehammer -Oilers spilles førlgende kamper denne torsdagen:

  • Frisk Asker – Lørenskog
  • Sparta – Vålerenga
  • Manglerud Star – Kongsvinger