Kamper

Norsk Topphockey

 

Løkka neste

Oilers er klare for den første av flere kamper utsatt grunnet koronasmitte/karantene. Oppgjøret mot Grüner var opprinnelig satt opp lørdag 8. januar, men spilles i stedet tirsdag denne uken. Nedslepp i Grünerhallen er 19.00.

 

Dette blir vårt fjerde møte med gutta fra Løkka så langt denne sesongen. Oilers står med seier i alle. Poengene har dog sittet langt inne. Vi vant riktignok klart i DNB Arena i slutten av november, men høstens to første oppgjør trengte begge overtid for å kåre en vinner.

De svartlilla fra Oslo Øst viser også solid form om dagen. Storhamar måtte ha overid for å slå dem forrige runde, og kampen før det endte med seier over Lillehammar. Vi kan med andre ord regne med en tett og jevn batalje, til tross for at lagene ligger i hver sin ende av tabellen.

Troppen

Langtidsskadde Kristian Østby og Christian Wetteland er ute. I tillegg står Dan Kissel og Thomas Berg-Paulsen over oppgjøret i Grünerhallen.

Følg kampen

Nedslepp på Løkka er 19.00.

Får Magnus Hoff (bildet) og resten av gutta hull på keeper Quentin Papillon i Grünerhallen titsdag kveld? Her fra et oppgjør i DNB Arena tidligere denne sesongen. (arkivfoto: Oddmund Sola)