Kamper

Norsk Topphockey

 

Lørdagsfest på gang

Du verden som tiden flyr i godt selskap. Vi er kommet til 22. og siste seriekamp på hjemmebane i Elitehockeyligaen 2023/2024. Oilers skal spille ytterligere to oppgjør på borteis før tabellen telles opp lørdag 9. mars. 14. mars er det nedslepp i NM-sluttspillet.

 

Gjester denne lørdagen er Sparta, noe som er med å gi en spesiell lørdag ekstra fin ramme. Vi skal nemlig markere Tommy Kristiansen før nedslepp. Som alle vet tvang en skulderskade Tommy til å sette punktum for karrieren i vinter. Tommy har aldri lagt skjul på sin kjærlighet til moderklubben. Derfor er det ekstra kjekt at Sjur Robert og co. stiller på motsatt side av isen denne ettermiddagen.

Du kan sikre deg sete til festen på denne linken. 

Oppgjørene mellom Oilers og Sparta bruker også å være av det jevne og spennende slaget. Senest da de blå sist gjestet Stavanger og det måtte straffer til for å kåre en vinner. De blåhvite sikret med det sin tredje seier av fire mulige mot oss så langt denne sesongen. Det hadde utvilsomt smakt godt med en seier til oss denne gang.

Saken fortsetter under bildet. 

Tommy Kristiansen spiller ikke mot moderklubben Sparta denne lørdagen. #91 skal imidlertid markeres på isen foran nedslepp. Her fra kampen mellom lagene i DNB Arena 23. november, som skulle vise seg å bli Tommys siste elitekamp i karrieren. (Arkivfoto: Oddmund Sola)

Kampen

Troppen

Nicolai Bryhnisveen er tilbake etter å ha stått over forrige mot Lørenskog. Oliver Calik og Kristian Østby står også over.

Christoffer Karlsen og Noah Aarthun er fremdeles på skadelistelisten.

Helgens øvrige EHL-kamper

  • Frisk Asker – Comet, lørdag
  • Stjernen – Vålerenga, søndag
  • Lørenskog – Ringerike, søndag