Kamper

Norsk Topphockey

 

Lubos vant duellen

Det handlet hverken om seriepoeng eller kampen om kongepokal da Oilers arrangerte internkamp i DNB Arena tirsdag kveld. Men du verden så kjekt det var å spille hockey litt på ordentlig igjen. Lys, lyd, speaker, kampdrakter, intro, direktesending, dommere og presse var på plass da assisterende trener Juha Kaunismäki og keepertrener Lubos Pisar ledet hvert sitt lag bestående av A-lagsspillere ispedd lovende juniorer.

 

Så får det heller være at kampen aldri ble særlig spennende. Til det var gutta i hvitt for gode denne kvelden. Rekken med Ludvig Hoff, Brady Brassart og Tommy Kristiansen dominerte det fysiske spillet, mens kombinasjonen Sander Hurrød, Joey Martin og Markus Søberg sørget for stadige overganger med høyt tempo.

Legg til en solid kveld på jobb for backparet Daniel Bøen Rokseth og Jeppe Meyer og du sitter igjen med mye av årsaken til resultatet 5-0 (1-0, 2-0, 2-0) i favør Team Lubos.

Kveldens målscorere var Markus Søberg, Tommy Kristiansen, Ludvig Hoff, Sander Hurrød og Andreas Klavestad.

Nå krysser vi fingre for gjenåpning av ligaen snarest mulig. Gutta fortjener å være på samme lag mot en felles motstander. En showkamp for å kutte ned på ventetiden smakte imidlertid godt og kan godt gjentas ved en senere anledning.

Gutta i hvitt ledet av Lubos Pisar (til venstre) og Sander Bjelland plasserte Juha Kaunismäkis svarte lag fullstendig i bakgrunnen da Oilers arrangerte en ikke alt for høytidelig internkamp onsdag kveld. (foto: Paula Hewitt)