Kamper

Norsk Topphockey

 

Markering av #10

Lørdagens kamp blir ikke som alle andre. Vi skal gi vår hyllest til en helt spesiell spiller i Oilers historie. Ingen har vært flere sesonger i klubben. Ingen har flere kamper i vår drakt. Ingen har sørget for flere poeng. Foran kampen mot hans moderklubb Frisk Asker er tiden kommet for å takke Christian Dahl-Andersen for innsatsen. Det gleder vi oss til.

I forbindelse med markeringen av CDA merker vi oss at mange diskuterer hvorvidt drakt #10 skal fredes i DNB Arena og hvorvidt dette eventuelt skal skje i forbindelse med Christians kamp denne lørdagen. Vi har også fått flere spørsmål om dette direkte til klubben.

I sakens anledning ønsker vi å si følgende:

Helgens markering av CDA er av samme art som markeringer gjort av spillere som Juha Kaunismäki og Snorre Hallem. Freding av drakt er ikke et tema denne lørdagen. Oilers har et styrevedtak på at drøfting av dette først kan skje tre sesonger etter en spiller har lagt opp. Ikke ulikt Hockey Hall of Fames regelverk for innvelgelse av spillere, for å bruke et eksempel fra internasjonal ishockey.

Å vente tre sesonger med å hylle Christian er derimot selvsagt uaktuelt. Nå gleder vi oss til lørdag. Det samme gjør hovedpersonen. Og vi håper at du vil komme og bidra til at markeringen blir så flott som mulig.

Vår #10. Vår Christian. Vår CDA!