Kamper

Norsk Topphockey

 

Matchpuck

Kvartfinalen i NM-sluttspillet avgjøres best av sju. Oilers kan dermed planlegge semifinale om de vinner sin fjerde kamp mot Lillehammer torsdag. Faktisk kan alle semifinalistene være klare samme kveld, ettersom det står 3-0 i kamper i samtlige kvartfinaleserier.

 

I så fall må Storhamar slå MS i Garasjen, Vålerenga lukke kvartfinalen mot Frisk i Varner Arena og ikke minst Sparta vinne nok en bortekamp mot erkerival Stjernen.

Spesielt sistnevnte oppgjør vil overraske forståsegpåerne om det ender med clean sweep. Gutta fra Fredrikstad vil nok også gjøre alt pluss litt til foran eget publikum for at det ikke skjer.

En kvartfinalerunde hvor alle serier ender 4-0 vil for øvrig være historisk om det slår inn. Det har aldri skjedd siden best av sju kamper ble innført fra kvartfinale av i NM-sluttspillet 2006.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Lillehammer er verskap for Oilers i den fjerde kvarfinalekampen torsdag kveld. Det betyr nok et møte mellom de tidligere lagkameratene Andreas Klavestad og Jeppe Meyer (bildet). Her fra et tidligere oppgjør i Eidsiva Arena. (Foto: Alexander Henningsen)

Troppen

Rob Bordson og Bryce Gervais er begge hjemme i Stavanger i påvente av fødsel. I tillegg står Anders Tangen Henriksen over kvartfinale #4.

Unggutten Iver Wick-Karlsen, som debuterte med scoring mot Grüner i siste seriekamp, supplerer løperkorpset.

 

Følg kampen.

Nedslepp i Eidsiva Arena er 19.00.