Kamper

Norsk Topphockey

 

Med flagget på brystet

Som sikkert de fleste har fått med seg er vi inne i sesongens tredje og siste internasjonale ligaopphold for landslagspill. Det betyr kampfri i det hjemlige seriespillet, og noe såpass sjeldent som en frihelg for spillere som ikke er innkalt til tjeneste for Norge.

 

For spillere med flagget på brystet er det imidlertid full rulle, og som vanlig er en rekke spillere fra Stavanger-hockeyen involvert.

Femnasjoners i Ungarn

A-landslaget på kvinnesiden spiller turnering i Budapest 8. – 13. februar. Foruten vertsnasjonen møter jentene Slovakia, Frankrike og Japan.

Keeper Irja Rise, backene Nora Hundsnes Pollestad og Malin Årdal, samt løperne Christine Furseth, Silje Gundersen og Pia Løschbrandt representerer alle Oilers. I tillegg er stavangerjentene Lene Tendenes, Karoline Pedersen og Lotte Pedersen som til daglig spiller svensk hockey å finne i rekkene.

Du kan lese mer om turneringen på hockey.no

Gutta til Danmark

For herrelandslaget er det firenasjonersturnering i danske Rødovre som gjelder. Vertsnasjonen, Østerrike og Frankrike stiller på motsatt side av isen.

Oilersløperne Thomas Berg-Paulsen og Ludvig Hoff er blant landslagssjef Tobias Johanssons utvlagte. Det samme er stavangerguttene Johannes Johannesen og Markus Vikingstad som spiller i henholdsvis Hockeyallsvenskan og Deutsche Erste Liga.

Les mer om troppen og guttas kamper på denne linken.

I tillegg til seniorlagenes kamper spilles det disse dager landslagshockey i en rekke alderbestemte klasser. Oilers er bredt representert.

Les mer om de ulike landslagsuttakene på hockeyforbundets sider.