Kamper

Norsk Topphockey

Med flagget på brystet

Vi har kommet til sesongens tredje internasjonale ligaopphold. Ulike landslag skal samles for trening og kamper. Hockeybyen Stavanger er som vanlig representert når det kommer til spill med flagget brystet.

 

Herrelandslaget reiser til franske Epinal for å delta i firenasjonersturnering, hvor Danmark, Frankrike og Østerrike er øvrige deltakere. Tobias Johanssons manskap åpner med kamp mot Danmark fredag 9. februar.

Oilersspillerne Ludvig Hoff og Anders Tangen Henriksen er med i troppen. Det samme er Hinna-gutten Johannes Johannesen, som til daglig spiller for Lahti i finsk toppliga

Du finner mer informasjon og hele uttaket på denne linken. 

Artikkelen fortsetter under flagget. 

På kvinnesiden er det firenasjonersturnering i slovakiske Bratislava som gjelder. Foruten Norge deltar vertsnasjonen, Ungarn og Frankrike.

Oilerskaptein Christina Furseth er blant Andre Lysenstøens utvalgte. Det samme er stavangerjentene Karoline og Lotta Pedersen, som til daglig spiller dansk og svensk toppliga.

Her kan du lese mer om uttaket og turneringen i den slovakiske hovedstaden. 

Også en rekke aldersbestemte landslag samles til trening og kamper denne uken. Du finner oversikt over aktiviteten på forbundets landslangsportal på denne linken.