Kamper

Norsk Topphockey

 

Med flagget på brystet

A-laget til Oilers har som kjent reist til Storbritannia og Slovenia for å trene og spille kamper. En gjeng må imidlertid vente til over helgen for å slutte seg til resten av gutta. Markus Vikingstad, Jonas Wikstøl, Lars Christian Rødne, Robin Haglund og Thomas Berg-Paulsen spiller alle U20 Super Challange i Karlstad. Siste oppgjør for tidligere oilersback Anders Gjøses spillere går søndag 14.15. Da er det sveitsiske klubblaget Geneve-Servette motstander i kampen om 5.-6. plass i turneringen.

Oilers’ unggutter har gjort sine saker bra. Robin Haglund noterte scoring i straffekonkurransen da Norge sikret poeng mot klubblaget Färjestad i siste gruppekamp. Og da de norske gutta slo Østerrike 5-2 i første plasseringskamp noterte både Markus Vikingstad og Thomas Berg-Paulsen seg på scoringslisten. Jonas Wikstøl har stått to av fire kamper så lang. Han starter også bakerst i søndagens oppgjør.

Lars Christian Rødne rakk forøvrig å notere ett poeng men ble dessverre skadet i turneringens første kamp. Kissa slutter seg dermed ikke til resten av Oilers på turen videre til Slovenia.

Du kan lese alle fakta fra ungguttas turnering i Karlstad og følge siste kamp mot Geneve på denne linken. 

Unge oilersspillere med flagget på brystet i Löfbergs Arena. Markus Vikingstad (fra venstre), Jonas Wikstøl, Robin Haglund og Thomas Berg-Paulsen. Lars Christian Rødne var også en del av den norske troppen. (foto: Raymond Michalsen)