Kamper

Norsk Topphockey

 

Med flagget på brystet

Tradisjonen tro tar seriespillet et opphold tildig i november. Det såkalte landslagoppholdet er internasjonalt, og legger til rette for at landslag i ulike klasser kan samles for trening og turneringer. Stavanger har en rekke spillere som representerer Norge med flagget på brystet den kommende uken. Det er vi stolte av.

Her ser du en oversikt over aktivitetene og oilerslogoens bidrag på ulike landslag.

Herrer U16

U16-landslaget spiller tre kamper mot Latvia i Skien. Løperen Adrian Rein er Stavangers representant.

Les mer på denne linken. 

Herrer U18

Også her står kamper mot Latvia på programmet. Disse går av stabelen i Ozolnieku. Stavangerbacken Jonas Slettebø Haughom deltar. Annet lokalt innslag er backen Hans Jakob Eckhoff, som for tiden spiller i svenske Huddinge.

Les mer på denne linken.

Herrer U20

Anders Gjøse og gutta på U20-landslaget reiser til tyske Deggendorf for å spille 4-nasjonsturnering. Keeper Jonas Wikstøl sammen med løperne Robin Haglund, Markus Vikingstad, Thomas Berg-Paulsen og Lars Christian Rødne er Oilers’ representanter.

Les mer på denne linken.

Lars Christian Rødne (#23) hadde en solid oktober måned i oilersdrakten. Her i kamp mot Sparta 27. oktober. Denne uken er Kissa en av fem oilersspillere som representerer Norge på U20-landslaget. (foto: Oddmund Sola)

A-landslaget kvinner

Damelandslaget reiser til Budapest for å spille 6-nasjonsturnering. Stavangers Maren Pommeresche Knudsen (back) og Stine Myreng Kjellesvik (løper) er med i uttaket. Det samme er lokale Lene Tendenes (back i svenske Linköping) og Karoline Pedersen (løper i svenske Djurgården).

Les mer på denne linken.

A-landslaget herrer

Petter Thoresens mannskap setter kursen mot polske Gdansk hvor de skal spille 4-nasjoners turnering med Danmark, Polen og Østerrike. Keeper Henrik Holm, backene Patrik Ulriksen og Johannes Johannesen er sammen med løper Markus Søberg Oilers’ bidrag i rekkene. Lokale Mathias Trettenes, som til daglig tjenestegjør i tyske Krefeld, er også med i troppen.

Les mer på denne linken.