Kamper

Norsk Topphockey

 

Med flagget på brystet

Nok et landslagsopphold denne uken, som betyr kampfri i de hjemlige ligaene. Stavanger er som vanlig sold representert på flere nivåer. Du finner mer informasjon om de ulike landslagene på forbundets sider. 

Spesielt spennende denne gang er det å følge U20 som spiller VM divisjon 1 i tyske Füssen. Oilersspillerne Markus Vikingstad, Thomas Berg-Paulsen, Robin Haglund,, Jonas Wikstøl og Lars Christian Rødne er alle blant Anders Gjøses utvalgte spillere. Også Tine Klofutar spiller U20-VM denne uken, for Slovenia som spiller i divisjon 2.

Klikk på bildet av Kissa Rødne for å komme til turneringssiden.

Lars Christian Rødne er en av fem oilersspillere som representerer Norge under U20-VM i tyske Füssen. (foto: Oddmund Sola)

For Petter Thoresens A-landslag er det MECA Hockey Games på Lørenskog som gjelder. Oilersspillerne Kristian Forsberg, Henrik Holm og Johannes Johannesen er alle i troppen. Klikk på bildet av Foppa for å komme til mer informasjon om den turneringen.

Som alltid sentral når Petters beste menn spiller med flagget på brystet. Kristian Forsberg spiller sammen med Henrik Holm og Johannes Johannesen Meca Hockey Games på Lørenskog denne uken. (foto: Oddmund Sola)