Kamper

Norsk Topphockey

 

Med flagget på brystet

Tradisjonen tro samles de ulike hockeylandslagene under det internasjonale ligaoppholdet tidlig i november. Senioruttaket for både kvinner og menn er klart. Gledelig nok med fyldige innlag fra stavangerhockeyen i rekkene.

 

Ung profil

Petter Thoresen har valgt blant de yngre landslagskandidatene denne gang. Det samme har mostandere Danmark og Latvia gjort.

— Dette er unge, talentfulle gutter som har fremhevet seg og gjort sakene sine bra her hjemme. Det skal bli spennende å se de internasjonalt på et nivå med litt høyere fart, sier landslagssjefen til hockey.no.

For Oilers’ del betyr dette tre landslagsdebutanter på seniornivå, Christoffer Karlsen, Thomas Berg-Paulsen og Sander Hurrød. I tillegg er Kristian Østby med i troppen, sammen med blant andre stavangergutten Markus Vikingstad som til daglig spiller i Fishtown Pinguins i tysk topphockey.

Rikelig med siddisdialekt

På kvinnesiden finner vi som vanlig rikelig med spillere som skarrer på r’en. Fra Oilers drar Rebekka Haukali og Lotte Pedersen på samling.

Der treffer de Ena Nystrøm, Emma Bergersen Aarthun, Lene Tendenes, Ingrid Holstad Berge, Lotte Pedersen og Une Bjelland Strandborg. Alle ambasadører for stavangerhockeyen som til daglig spiller i utlandet.