Kamper

Norsk Topphockey

 

Medaljetrilleren fortsetter

Og det med uforminsket styrke. Alle lag på øvre halvdel av tabellen vant sine kamper torsdag. Dermed er det duket for en helgerunde hvor flere oppgjør kan få stor betydning for fordelingen av seriemedaljene. Stjernen mot Oilers i Stjernehallen er ett av disse.

 

Med fire kamper igjen å spille ligger de røde fra Plankebyen på 5. plass. Avstanden til Oilers på topp er imidlertid kun seks poeng. Seier lørdag vil med andre ord gi vertskapet øyekontakt med tabelltoppen. Så jevn er innspurten i Fjordkraft-ligaen denne sesongen.

Toppoppgjør på Hamar

Som om ikke dette er nok møtes Storhamar og Sparta samme ettermiddag. De ligger foran runden på delt 2. plass, to poeng bak oss. Teoretisk kan ett av lagene i CC Amfi gå i dusjen som serieleder.

Vålerenga, som er siste lag i medaljeracet, tar imot Ringerike på Jordal søndag.

Head to head så langt

Sesongen 2022/2023 har så langt vært jevn mellom Oilers og Stjernen. To seiere til hvert av lagene, henholdsvis hjemme og borte, er fasiten så langt.

Vinneren lørdag vil med andre ord også få fordelen innbyrdes, om lagene skulle ende med samme poengsum på tabellen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tett som haggel i serieinnspurten denne sesongen. Oilers møter en av medaljerivalene i Stjernehallen denne lørdagen. Her fra et tidligere møte mellom lagene. (arkivfoto: Oddmund Sola)

Troppen

Status i laget er den samme som foran torsdagens oppgjør mot Frisk Asker. Det betyr alle mann alle minus Thomas Berg-Paulsen tilgjengelige.

Thomas soner den andre av to kampers karantene og vil være klar mot Lillehammer førstkommende torsdag.

Følg kampen

Nedslepp i Stjernehallen er 16.00.