Kamper

Norsk Topphockey

Mer enn hockey

Vi befinner oss i en spennende og herlig hektisk periode med massevis av kamper for våre lag. Oilers har imidlertid utviklet seg til å bli en institusjon og samfunnsaktør som deltar på flere arenaer enn isen. Byjubileet i 2025 kan stå som godt eksempel.

 

 

Torsdag var det duket for stor stas i og rundt Stavanger Domkirke, som for tiden er under rehabilitering frem mot den store festen.

Programslipp frem mot og under jubileet sto på menyen, samtidig som for anledningen vinterkledde Stavanger inviterte til et sneak peak på lysfestivalen «Glød» og byfest rundt paviljongen i Byparken.

Oilers er sammen med Viking FK idrettsambassadører under jubileet. Det er vi stolte av. Under ser du noen glimt fra torsdagens markering. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Andre Strandborg, Patrick Elvsveen og publikum DNB Arena fra scenen i byens store katedral, som er under rehabilitering til byjubileet i 2025. Tja, hvorfor ikke. Oilers står for en av hovedmarkeringene i første del av festen, da vi sesonginnleder høsten 2024 med burdagskamp for byen. Foto: Paula Hewitt.
Stavanger 900 tjuvstartet under programslippet torsdag med en forsmak på lysfestivalen Glød. Oilers hadde stand i byparken. Her representert ved lagleder Vibeke Ørke, samfunnskontakt Kjetil Garvik og Kvinner Elites Malin Årdal. Foto: Paula Hewitt
Velkommen med æra! Førsteamanuensis og sanger Nils Christian Fossdal sto for den høytidelige åpningen da Stavanger 900 hadde programslipp i domkirken torsdag. Oilers har gleden av å være idrettsambassadør under jubileet. (Foto: Paula Hewitt)