Kamper

Norsk Topphockey

 

Mjøsa neste

Torsdagens heltemodige innsats mot Ilves Tampere er historie. Lørdag er det tilbake til Fjordkraft-ligaen for gutta. Turen går til Mjøsa og CC Amfi hvor Petter Thoresens Storhamar venter på motsatt side av isen. Et gjensyn med arenaen hvor Byttå ble sikret forrige vår med andre ord.

 

Dette blir lagenes andre møte så langt denne sesongen. Oilers trakk det lengste strået da de gulblå gjestet DNB Arena 17. september. Før helgens kamp står Storhamar med 19 poeng, det samme som Oilers. Lørdagens vertskap har imidlertid to kamper mer spilt enn oss.

Hjemmelaget kommer fra sterke seiere mot Lillehammer og Stjernen, mens vi som nevnt kommer fra spill i CHL. Forut for dette kan gutta se tilbake på fire strake seiere i Fjordkraft-ligaen.

To lag i form som barker sammen lørdag ettermiddag altså, i det som garantert blir et tett og spennende oppgjør. Kampene mellom Storhamar og Oilers har for vane å bli nettopp det.

Troppen

Kristian Østby og Dennis Sveum er fremdeles på skadelisten. Dessverre måtte også nykommer Jan Brejcak og Andre Strandborg ut i oppgjøret mot Ilves onsdag. De to spiller heller ikke kampen lørdag.

Følg kampen

Nedslepp i Fjøset er 16.00.

Gode minner fra sist gutta møtte Storhamar i CC Amfi. Så blir det selvsagt ikke slike scener lørdag uansett, men en seier i Fjøset ville smakt fryktelig godt for alle med hjertet i OIlers. (Fredrik Hagen)