Kamper

Norsk Topphockey

Mjøsa neste!

Det er klart for Oilers’ siste møte med Storhamar i seriespillet denne tirsdagen. Gutta reiser til CC Amfi i det som også er siste sjanse til å slå de blågule før et eventuelt møte i sluttspillet denne sesongen. Det er ikke til å legge skjul på at det hadde smakt godt med seier etter fire tap på rad.

 

Så kan vi selvsagt se litt bak tallene for et mer nyansert bilde. Petter Thoresens mannskap har vært klart best i to av møtene så langt. I de øvrige to har det vært jevnt med avgjørelser på overtid/straffer.

Men kanskje vi nettopp her finner en nøkkel til Storhamars suksess så langt denne sesongen? De får med seg noe, så vel på gode som middels dager. Derfor kruser de også inn til et velfortjent seriegull. Selv om ingen på Hamar Vest helt har villet  bruke de ordene ennå.

Vår ambisjon er imidlertid å slå dem om lagene møtes i NM-finalen, for tredje gang på rad. Tirsdag kan vi trene på nettopp det.

Saken fortsetter under bildet. 

Patrick Thoresen (#41) og co. har hatt et særdeles bra tak på Henrik Holm og resten av Oilers så langt denne sesongen. Er det endelig vår tur i Fjøset denne tirsdagen? Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene samme sted. (Foto: Fredrik Olastuen)

Runden

Oppgjøret mellom Storhamar og Oilers er det eneste i EHL denne tirsdagen. Rundens øvrige kamper spilles torsdag:

  • Vålerenga – Lillehammer
  • Sparta – Lørenskog
  • Ringerike – Comet
  • Frisk Asker – Stjernen

Følg kampen

Nedslepp i CC Amfi er 19.00.

Troppen

Nykommer Anthony Salinitri får sin hjemmedebut denne lørdagen!

Oliver Calik, Christoffer Karlsen, Thomas Higson og Kristian Østby er alle på skadelisten.