Kamper

Norsk Topphockey

 

Møt Higson på Super Fredag

Restaurant Legenden har de seneste ukene har suksess med Super Fredag i lunchbuffeten. Kort fortalt handler det om fredagskvess og vafler på menyen mellom 11.00 og 13.00, til rimelige 99 kroner per person. Denne fredagen krydrer vi litt ekstra. Oilers’ sportssjef Pål Higson stiller mellom 11.30 og 12.00 til lunch og svarer publikum på spørsmål om ståa i klubben. 

For en gledelig tirsdagskveld mot serieleder Storhamar til tross, det er ikke til å legge skjul på at sesongen så langt har vært av det variable slaget for regjerende mester.

Engasjementet rundt Oilers er stort og meningene mange. Det liker vi. For en klubb med verdiene folkelig, ydmyk og engasjert i bunn er det viktig å gi respons. Fredagens variant er en fin måte å gjøre det på.

Hovedrett på menyen denne fredagen er Schnitzel med ovnsbakte poteter og hjemmelaget bearnaisesaus. Pluss vafler og annet småsnadder. Og som sagt åpen mikrofon. Her finnes ingen dumme spørsmål. Sammen er vi sterke!

Lurer du på hva som skjer i Oilers om dagen? Eller har du lyst å komme med ris eller ros? Pål svarer på spørsmål i Restaurant Legenden fredag fra 11.30 til 12.00. Buffeten med fredagskvess er åpen fra 11.00 til 13.00. (foto: Kjetil Garvik)