Kamper

Norsk Topphockey

 

Musikalsk start på sesongen

Travelt og trivelig i DNB Arena om dagen. Torsdag er det klart for høstens første hjemmekamp, og tilsatte og frivillige jobber lange dager og kvelder for å gjøre sesongstarten så vellykket som mulig. Et krydder i årets oppstart er flotte musikalske bidrag. Vi lanserte før ferien prosjektet «Iskald Drøm» hvor målet var å få flere oilerslåter inn i katalogen. Responsen var gledelig stor.

Blant mange forslag plukket vi ut fire som senere denne sesongen vil bli gitt ut som en del av et veldedighetsprosjekt til støtte for gatemagasinet Asfalt. To av disse er aktuelle i forbindelse med hjemmepremieren torsdag 13. september.

Lysene e slått av, isen ligge klar…

Einar Espelands ballade «Oilers» åpner like godt sesongen i DNB Arena. Stavangerkamerat Ole Alexander Mæland, fiolinist i Stavanger Symfoniorkester Bjarte Mo og Oilers’ egen huspianist Kjetil Garvik fremfører sangen live på isen foran nedslepp mot Manglerud Star.

Seansen går av stabelen under overskriften «En hockeyby, en logo», som markerer at alle Stavangers hockeylag fra og med denne høsten spiller med oilerslogoen på brystet. Fremføringen skjer samtidig som flaggborg med representanter fra byens breddehockey ønsker Todd Bjorkstrands spillere velkommen på isen.

Ole Alexander Mæland åpner GET-ligaen 2018/19 i DNB Arena med å fremføre balladen "Oilers" live fra isen. (foto: Facebook)

Tiå e komt for å pussa på ei nye bytta…

I en annen ende av det musikalske sjangerspekteret bidrar metalbandet Veislakt med låten «Hanskane E Av», spesialskrevet til oss i Oilers. Den plateaktuelle kvintetten slipper bidraget på flere nettflater 13. september.

«Hanskane E Av» er en litt uortodoks supporter-låt med høyt tempo, allsangfaktor og livlige melodinlinjer. Låten ligger i et litt gladere og punkpop Veislakt-uttrykk enn det som har blitt gitt ut på platen «Sandnes Undergrunn Circus & Kabaret». Men du kan fremdeles høre bandet i sin vanlige Jærcore-sjarm.

"Hanskane E Av" hevder Veislakt i innledningen til ny hockeysesong. Det er bare å feste setebeltet.