Kamper

Norsk Topphockey

 

Spennende nyheter i DNB Arena

Ny struktur på innslipp, ny kafe i foajeen og DNB sin lounge Bankboksen er noen av nyhetene som møter deg på første hjemmekamp.

Innslipp – åpen foaje
Vi har nå fjernet alle portene som tidligere ble brukt for billettskanning i inngangene. Det betyr at foajeen er et åpent ‘billettløst’ område fram til kampstart. Ikke vent på vennene deres ute i regnet men kom heller inn i varmen! Billettene blir nå først scannet når man skal opp i 2. etg – det vil kun bli brukt håndscannere for økt effektivitet.

På grunn av dette er det kun hovedinngangen som skal brukes. VIP- og restaurantkunder går fortsatt til venstre, og enkeltbillettkunder og sesongkortholdere går til høyre når man har kommet inn i arenaen. Selve skanningen vil foregå i bunnen av trappene. For å gjøre oppholdet ditt i foajeen enda bedre har vi bygget en helt ny kafe til dere!

Cafe Fjordkraft
Nye Cafe Fjordkraft ligger i foajeen der den gamle supportershoppen lå før. Det er et perfekt område for deg som ikke vil haste hjem etter jobb, men heller komme til DNB Arena å vente. Her tilbyr vi en god middag til en fornuftig pris. Slipp trafikkrushet, parkeringmas og annet stress fram mot kampstart og sett deg heller ned i Cafe Fjordkraft. Du vil ikke angre!

Bankboksen – en ny lounge og møteplass i DNB Arena
I andre etasje åpner DNB sin nye storsatsning Bankboksen! Ta til høyre på toppen av trappa. Bankboksen er en ny møteplass i arenaen der DNB hver kamp vil invitere to grupper med sesongkortinnehavere og andre billettkjøpere til hyggelig samvær. Det vil være enkel gratis bevertning. Ulike felt og rader vil bli invitert fra kamp til kamp. Vi ber sesongkortinnehavere følge med i nyhetsbrevet for å se hvem som er invitert til enhver tid. Alle vil få sjansen.

Oilers og DNB inviterer til en familievennlig åpningsfest 13. september – før første hjemmekamp mot Manglerud Star.
Det blir kaker og morsomme konkurranser med flotte premier, i tillegg til andre overraskelser.
Bankboksen åpner klokken 16.30 – kampen begynner 18.00.

Forbedringer barne- og studentbilletter
Vi har nå utvidet tilgangen på barnebilletter – man kan må kjøpe barnebilletter i hele rød sone og på kortsidene. Familiefeltet fungerer som tidligere.
Denne sesongen har vi også innført studentbilletter til alle kamper. Disse gjelder også i rød sone og på kortsidene.