Kamper

Norsk Topphockey

 

Nedslepp 2022

Det duket for årets første kamp i DNB Arena. Motstander i det TV2 Sport 1 sendte oppgjøret er Storhamar. Anders Gjøses mannskap fikk en etterlengtet opptur da de snudde 1-4 til seier 5-4 i overtid mot Lillehammer tirsdag og er garantert sultne på mer. Nedslepp torsdag er 19.00.

 

Vi kan med andre ord ønske hverandre godt nytt år også på isen. Kanskje er det fristende å si som statsministeren, som i sin nyttårstale valgte varieanten godt nytt bedre år? For vi befinner oss ennå i en tid med strenge smittevernstiltak og nært sagt tomme tribuner i storstuen. La oss håpe det snart er over.

Sportslig kan vi imidlertid ikke ønske oss bedre inngang til det nye året. Oilers gikk ut av 2021 med seier i 18 av de siste 21 kampene og topper tabellen. Nå handler det om å holde stø kurs. Det finnes ingen enkle oppgjør i Fjordkraft-ligaen, men Oilers har en fair sjanse til seier i hver kamp. Det er opp til oss selv å gjøre jobben.

Før nedslepp

Mediaguide foran kampen er som vanlig levert av Trygve Svendsen.

Troppen

Vi melder status i troppen kampdag.

Følg kampen

Nedslepp i DNB Arena er 19.00.

Dan Kissel og lagkameratene skyter i gang det nye året mot Konsta Mäkinen (bildet) og resten av Storhamar i DNB Arena torsdag kveld. Her fra høstens møte mellom lagene i Stavanger. (arkivfoto: Oddmund Sola)