Kamper

Norsk Topphockey

 

Nedslepp PyeongChang

Onsdag 14. februar braker den olympiske hockeyen løs i havnebyen Gangneung, en kort kjøretur øst for hovedarrangørbyen PyeongChang. De norske gutta spiller sin første kamp mot Sverige torsdag 15. februar.

Du finner det meste om det meste rundt det norske lagets OL-deltakelse på hockeyforbundets sider på denne linken. 

Hele fem oilersspillere er blant landslagstrener Petter Thoresens utvalgte olympiere. Henrik Holm, Eirik Salsten, Johannes Johannesen og Mahias Trettenes er alle førstereisgutter, mens Kristian Forsberg er som veteran å regne i sitt tredje OL.

Fem representanter er et kvantesprang i for Oilers i olympisk sammenheng. Tidligere er det bare Henrik Solberg som har deltatt i OL som oilersspiller. I Sotsji 2014. Også Ruben Smith og Tore Vikingstad har OL på CV’en, men ikke samtidig som de spilte i Stavanger.

Vi ønsker de norske spillerne, trenerteam og støtteapparat lykke til i Korea og gleder oss til å følge sendingene fra turneringen. 

Oilersspillerne Henrik Holm (f.v.), Eirik Salsten, Johannes Johannesen, Mathias Trettenes og Kristian Forsberg representerer alle Norge under OL i Sør-Korea (foto: Oddmund Sola)