Kamper

Norsk Topphockey

 

Nedslepp!

Velkommen til Elitehockeyligaen 2023/2024. Fjordkraft-ligaen er historie. Nå er det EHL som gjelder. Oilers serieåpner mot Ringerike Panthers hjemme fredag. Kampen var opprinnelig satt opp på Hønefoss lørdag. Det satte imidlertid ekstremværet Hans en stopper for.

 

Sørg for å sikre deg sete til premieren på denne linken. 

En oversvømt Schjongshall tvang nemlig tidligere oilersspiller Jonas Slettebø Haughom og resten av Ringerike-gjengen på veien for å spille hockey. I første omgang er panternes fire første seriekamper berammet til bortebane.

For oss i Stavanger, så vel som i resten av hockeyfamilien, er det en selvfølge å stille opp for for våre kolleger fra Hønefoss. Derfor bråstarter vi hjemmesesongen en drøy uke tidligere enn planlagt. I praksis korter vi jo bare ned på ventetiden.

Kampen

Tall og statistikk foran oppgjøret mot Ringerike? Du finner alt pluss litt til i vår mediaguide. Som alltid levert av Trygve Svendsen.

Du finner digitalt kampprogram på denne linken.

Troppen

Tommy Kristiansen og Tristin Langan er begge skadet og spiller ikke seriepremieren mot Ringerike.

Det betyr at kaptein Mathias Trettenes er tilbake på isen etter skadeavbrekk.

Ludvig Hoff og Oilers serieåpner mot Jonas Slettebø Haughom og Ringerike (bildet). Oppgjøret går av stabelen i DNB Arena fredag 15. august. Her fra et tidligere møte mellom lagene. (arkivfoto: Oddmund Sola)