Kamper

Norsk Topphockey

 

Nest siste før sluttspill

OL-hockeyen nærmer seg slutten. For de involverte oilersgutta og resten av det norske laget endte det med en historisk kvartfinale tirsdag. Her hjemme ryker vi på de to siste serierundene i GET-ligaen før NM-sluttspillet starter opp førstkommende torsdag. For Oilers’ del er bortekamp mot Lørenskog første oppgave. 

Oilers har trukket det lengste strået i tre av de fire kampene mot Skauen så langt denne sesongen. Romerikingenes seier kom i høstens første oppgjør, da de vant 2-3 i DNB Arena etter avgjørelse på overtid.

Troppen

Vi oppdaterer endelig status i laget kampdag. Det som derimot er sikkert er at Philippe Cornet og Josh Soares ikke spiller kampen i Lørenskog Ishall, etter matchstraffene de pådro mot Vålerenga 6. februar.

Phil soner sin ene kamp, mens Josh må se det første av i alt seks oppgjør fra sidelinjen.

Seriespillets nest siste utfordring for Markus Søberg og resten av Oilers går av stabelen i Lørenskog Ishall denne lørsdagen. (arkivfoto: Oddmund Sola)

Følg kampen 

Nedslepp i Lørenskog Ishall er 16.00.

  • Abonnerer du på TV2 Sumo kan du se oppgjøret direkte på denne linken.
  • Du finner som alltid fakta fra oppgjøret på Hockey Live.
  • Vi oppdaterer også våre følgere på Oilers Twitter.

Runden

Foruten kampen i Lørenskog Ishall møtes Sparta og Lillehammer i Sparta Amfi mens Frisk Asker tar imot Stjernen i Askerhallen denne lørdagen.

Runden avsluttes med oppgjørene Vålerenga vs Kongsvinger og Storhamar vs Manglerud Star som begge spilles søndag.