Kamper

Norsk Topphockey

 

Nick Dineen klar for Oilers

Den økonomiske krisen i Lillehammer IK er sansynligvis kjent for de fleste. Klubbledelsen har valgt å fristille flere spillere i troppen for å redusere utgiftene. Flere har allerede funnet ny arbeidsgiver. Vi kan bekrefte at centeren Nick Dineen blir å finne i DNB Arena resten av sesongen.

 

Dineen har spilt for Lillehammer siden sesongen 2017/18, i tillegg til et kortere opphold i Eidsiva Arena noen år tidligere. Han har de siste sesongene vært lagets kaptein.

Nick er 33 år gammel, født i Omaha, Nebraska. Han spilte sin collegehockey i Colorado, blant annet sammen med de tidligere oilersspillerne Tyler Johnson, William Rapuzzi og Rylan Scwartz.

Du finner utfyllende statistikk på Oilers’ nye center på Eliteprospects. 

Hovedpersonen selv ser på Oilers som en spennende utfordring, den vanskelige situasjonen ved nordspissen av Mjøsa tatt i betraktning.

–  Jeg ønsker å komme til Stavanger og bidra med det jeg har på et allerede sterkt lag. Etter å ha spilt lenge i ligaen sier det seg selv at drømmen om å vinne noe er sterk. Det begynner med hver enkelt kamp, men handler selvsagt også om titler og mesterskap. Oilers er i en posisjon hvor de sloss om dette hver eneste sesong, sier Nick til oilers.no.

Sportssjef Pål Higson er ikke i tvil om at klubbens siste signering vil bli en ressurs siste del av sesongen.

– Dineen er av de beste toveis-centerne i ligaen og sterk i droppsirkelen. Han er en kriger med en voldsom arbeidskapasitet som knapt har stått over en kamp siden han kom til Norge. Han bidrar også til ytterligere dybde på centerplass, som igjen gjør det enklere å komponere effektive rekkekombinasjoner, sier Pål.

Nick Dineen er ventet til Stavanger i løpet av onsdagen.

Centeren Nick Dineen skal spille for Oilers resten av sesongen. Han kommer fra spill i Lillehammer IK hvor han også har vært kaptein de seneste sesonger. (foto: Alexander Henningsen)