Kamper

Norsk Topphockey

 

Nicolai Bryhnisveen til Oilers

Oslogutten Nicolai Bryhnisveen har signert 2-årskontrakt med Stavanger Oilers. Med det har klubben sikret seg en offensiv back med solid internasjonal erfaring. Han kommer til Oilers fra spill EIHL med Coventry Blaze. Sist Nicolai spilte i GET-ligaen var det for Lillehammer sesongen 2013/14. Det endte med tap etter sju kamper i semifinalen mot nettopp Oilers.

Etter fem sesonger ute ser Oilers’ nysignering frem til å komme hjem til Norge.

– Jeg gleder meg skikkelig til å komme til Stavanger for å starte forberedelsene til neste sesong. Det blir stas å få publikum i DNB Arena i ryggen. Jeg håper supporterne i klubben er like spente som meg. Dette blir bra, sier Nicolai Bryhnisveen til oilers.no.

Sportssjefen er også godt fornøyd.

– Nicolai har vært litt ute av søkelyset her hjemme ettersom han har spilt utenlands mange sesonger. Når han nå ønsket seg tilbake til Norge var han en meget interessant spiller for oss. I ham får vi en offensiv norsk back med solid erfaring. Ikke minst blir han et positivt tilskudd til den norske stammen i laget, sier Pål Higson.

Nicolai Bryhnisveens statistikk på Eliteprospects. 

Nicolay Bryhnisveen (til høyre) gleder seg til å ha publikum i DNB Arena i ryggen. Her registrerer han scoring i mot, som L.I.K.-spiller under semifinalene 2014. (foto: Lars Kristian Aalgaard)