Kamper

Norsk Topphockey

 

Nok en seier

Oilers fulgte opp seieren mot Stjernen med et nytt solid resultat da de møtte det østerikske elitelaget Villach tirsdag kveld. Det sto til slutt 2-5 (1-1, 0-1, 1-3) på måltavla i Stadhalle. Oilers’ mål ble satt inn av Bryce Gervais (2), Dennis Sveum, Vegar Faret og Dan Kissel.

 

– Som alltid viktig å la treningskamp være treningskamp, og se vel så mye bak resultatet som fokusere på tap eller seier, sier sportssjef Pål Higson på oilers.no på telefon fra Villach.

Når det er sagt skader det aldri å vinne.

– Selvsagt ikke. Seier er seier, og jeg synes vi sitter igjen med mye etter kampen. Gledelig at nykommer Bryce Gervais fortsetter å score, og ikke minst at Vegar Faret sørger for et flott mål. Skåret i gleden er at Joona (Partanen, red.anm.) måtte ga av med skade etter to perioder. Håper han kjapt er fit for fight igjen sier sportssjefen, som forteller om en kamp med tre litt ulike faser.

– Åpningsperioden bar preg av at hjemmelaget løste vår styrespill bedre enn vi ønsket, og vi la derfor litt om foran midtperioden. Her så vi imidlertid slitne ut og det var først i den siste perioden det løsnet skikkelig. Det var imidlertid nok til å vinne kampen, avslutter Pål til oilers.no

Nå fortsetter treningsleiren i Slovenia. Fredag venter ny test mot østerriksk motstand, idet hovedstadslaget Vienna Capitals tar turen til Bled for å møte forrige sesongs norske dobbeltmester.

Oppgjøret blir det tredje og siste i oppkjøringen før gutta åpner den offisielle delen av sesongen 2022/2023 mot Salzburg i Champions Hockey League torsdag 1. september.

Oilers slo det østerikske elitelaget Villach tirsdag kveld og sørget med det for sin andre seier av to mulige hittil i sesongoppkjøringen. Her feirer Dan Kissel lagets femte og siste scoring sammen med lagkameratene. foto: Pål Higson)