Kamper

Norsk Topphockey

 

Nok en sesong for The Missil

Dan Kissel er klar for 2024/2025 i DNB Arena. Klubbveteranen stempler dermed inn til sin ellevte sesong totalt. #46 kryper mot 600 kamper i oilersdrakt, og vil med dette befeste sin posisjon i det absolutte tetsjiktet av adelskalenderen.

 

Dan Kissel trenger neppe større introduksjon for Oilersfamilien. Etter han kom til klubben sommeren 2012 har han nærmest vært en garantist for avgjørende scoringer og edelt metall.

Inneværende sesong er faktisk den første i Stavanger uten Byttå for Kissel The Missil. Det sier det meste. Han «luftet» riktignok seg selv og familien i Sveits fra 2017 til 2019, sesonger det ikke ble vunnet gull i DNB Arena. Det samme gjelder sluttspillene 2020 og 2021, hvor pandemien satte en stopper for norgesmesterskapet.

Sportssjef Pål Higson er meget fornøyd med re-signeringen.

– Årgangsvin. Hverken mer eller mindre! Nok en gang legger Dan bak seg en strålende sesong, og vi er selvsagt veldig glade for at han har bestemt seg for å fortsette i oilersdrakten, sier Pål.

Det er nemlig lite som tyder på stagnasjon fra mannen som innehar en drøss av våre offensive rekorder.

– Han er en av klubbens beste spillere gjennom tidene, og viser ingen tegn til å preges av tidens tann. Vi både tror og håper at vi får se Dan fortsette å produsere målpoeng som han alltid har gjort, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Dan Kissel aksler oilersdrakt også i 2024/2025. Publikumsfavoritten Kissel The Missil går med det inn i sin ellevte sesong i DNB Arena. Her etter en fultreffer mot Lillehammer i vårens NM-kvartfinaler. (Foto: Oddmund Sola)