Kamper

Norsk Topphockey

 

Nok et toppoppgjør

Oilers møter gullrivaler på rekke og rad denne uken. Dessverre klarte vi ikke å følge opp trepoengeren fra forrige helgs oppgjør mot Sparta da Storhamar var vertskap i Fjøset torsdag. Den kampen er imidlertid historie nå, og blikket rettes mot Jordal hvor Vålerenga venter lørdag ettermiddag.

 

Og om noen skulle lure, dette blir garantert et bikkjeslagsmål med uhyre viktige poeng i potten for begge lag. De kongeblå ser for alvor ryggen av Oilers på tabelltoppen om de tar tre poeng på egen is denne lørdagen.

Vinner vi derimot, er hovedstadslaget langt på vei hektet av i gullkampen.

Om vi nerder litt med tallene er kampen også avgjørende med tanke på innyrdes ved eventuell poenglikhet etter endt grunnserie. Lagene står med to seiere hver så langt i sesongen. Lørdagens oppgjør avgjør hvem som få den lille fordelen når tabellen telles opp 28. februar.

Uansett, vi håper så mange som mulig finner veien til Jordal og backer gutta fra første dropp. Oss øvrige får spenne setebeltet fast i TV-stolen. Dette blir spennende!

Troppen

Kristian Østby venter fremdeles på comeback etter skade hjemme i Stavanger.

Greg Mauldin står også over lørdagens oppgjør mot Vålerenga,

Følg kampen

Nedslepp på Jordal er 16.00.

Ny toppduell på gang for gutta når Vålerenga venter på motsatt side av isparketten på Jordal lørdag ettermiddag. Her fra lagenes møte i DNB Arena 7. januar. (arkivfoto: Oddmund Sola)