Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny back forsterker Oilers

Luc Snuggerud har signert for Oilers og forsterker backkorpset ut sesongen. Luc er 23 år gammel, født i Minnesota og kommer fra spill i Chicago Blackhawks’ farmerklubb Rockford IceHogs. Luc ble draftet av Blackhawks i 2014. Han kommer til Stavanger til helgen og debuterer for Oilers så snart arbeidstillatelsen foreligger.

Luc Snuggeruds statistikk på denne linken. 

Sportslig leder Pål Higson beskriver klubbens siste forsterkning som et stort talent.

– Det var ventet at Luc skulle etablere seg i NHL da han gikk ut av college. Slik har det ikke gått foreløpig, noe et par skader blant annet har bidratt til. Luc er nå frisk og spilleklar igjen. Han ønsker på dette tidspunktet å fortsette karrieren i Europa, forteller Pål på hjemreise fra USA.

Snuggerud forsterker et oilerslag som har slitt med mange forfall den senere tiden.

– Det ligger i kortene at vi henter ny spiller med bakgrunn i de mange skadene vi har hatt i år. Vi ønsker også å tilføre laget mer spisskompetanse før sluttspillet. Luc er en offensiv back som er meget bra på skøyter og er god med puck. Han vil være med å generere enda mer offensiv kraft i laget.

Hovedpersonen selv gleder seg til å komme til Stavanger.

– I can’t wait to get things going, sier Luc til oilers.no. Han har fått et flott førsteinntrykk av sin nye klubb.

– Jeg gleder meg til å bli en del av en topp organisasjon. Jeg har hørt masse godt om både laget, byen og folkene i og rundt klubben, forteller en reiseklar back fra andre siden av Atlanteren.

Luc Snuggerud har vært en del av Chicago Blackhawks' organisasjon de siste sesongene. Nå er han klar for Stavanger Oilers. (foto: Privat)