Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny back signert

Den canadiske backen Brandon Burlon er klar for Oilers og DNB Arena. Han kommer fra spill i DEL (øverste nivå Tyskland) med Dusseldorf. Før dette spilte han seks sesonger i AHL. Med denne signeringen er backkorpset for sesongen 2018/19 komplett. 

Brandon er kommer fra Nobleton, Ontario. Han gikk på samme college som vår gamle kjenning Eric Nystrom, University of Michigan, og ble draftet i 2. runde av New Jersey Devils i 2008. Han har tilhørt Devils’ organisasjon mesteparten av karrieren sin.

I følge Pål Higson er dette en signering av det offensive slaget.

– Brandon er en offensiv back med gode skøyteferdigheter. Han er god til å sette spillet raskt i gang, og blir ofte med i angrep selv. Som opplært i New Jersey sitt system er han også godt skolert defensivt og spilte mye i både PP og PK i Albany (AHL). Jeg har selv sett han spille flere ganger.  Vi får en back som hevdet seg meget bra i AHL i mange sesonger, sier en fornøyd sportssjef til oilers.no.

Med signeringen av Brandon Burlon mangler det en løper i stallen kommende sesong. Vi jobber for å få denne på plass med det første.

Full oversikt over lagbygget 2018/19 finner du på denne linken.

Den canadiske backen Brandon Burlon er klar for Oilers. Her fotografert i drakten til AHL-klubben Albany Devils, hvor han spilte fra 2011 til 2016. (foto: icehockey.wiki.com)