Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny gullfight på gang

For andre gang på en uke møtes seriens gullrivaler til innbyrdes oppgjør. Lørenskog trakk det lengste strået i DNB Arena forrige helg. Gjentar romerikingene bedriften på hjemmebane denne lørdagen overtar de tabelltoppen. 

Med kun sju kamper igjen å spille er det med andre ord lite å lure på. Resultatet i Lørenskog Ishall denne lørdagen får mye å si i kampen om seriegull denne sesongen.

Selv tap eller vinn på overtid/straffer kan vise seg å bli direkte avgjørende i gullfighten. Lagene har 2-2 i kamper mot hverandre så langt denne sesongen. Lørdagens vinner vil med andre ord bli mester på innbyrdes oppgjør dersom lagene står med samme poengsum etter siste serierunde 28. februar.

Troppen

Anders Henriksen, Peter Lorentzen, Markus Søberg og Petter Røste Fossen er alle ute med skader.

I tillegg til disse har flere av gutta slitt med sykdom. Utviklingen er heldigvis positiv, og Henrik Medhus som torsdag ble igjen hjemme i Stavanger er nå tilbake i laget.

Vi oppdaterer kampdag om det skulle oppstå endringer av betydning.

Dan Kissel og Jeff Jakaitis har utkjempet mange dueller de seneste sesongene, ikke minst en spennende finaleserie våren 2016. Her fra et tidligere oppgjør denne sesongen. (foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp i Lørenskog Ishall er 18.00.

Abonnerer du på TV2 Sumo kan du se oppgjøret direkte på denne linken.

Du finner som alltid fakta fra oppgjøret på Hockey Live.

Vi holder også våre følgere på Twitter oppdatert på utviklingen i kampen.

Runden

GET-ligaens 39. serierunde går av stabelen denne helgen. Foruten toppoppgjøret i Lørenskog Ishall spilles følgende kamper:

  • Kongsvinger – Vålerenga (lørdag)
  • Lillehammer – Sparta (søndag)
  • Manglerud Star – Storhamar (søndag)
  • Stjernen – Frisk (søndag)
Emil Frøshaug (t.v.) og Lørenskog tar i mot Lillehammer i Lørenskog Ishall torsdag. Lørdag er det klart for ny toppkamp mot Eirik Salsten (bildet) og Oilers. Her fra et tidligere møte mellom gullrivalene. (foto: Oddmund Sola)