Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny kamp i nord

Oilers reiser til Nordkraft Arena for å møte Narvik tirsdag kveld, mindre enn to uker siden forrige tur til samme arena. Kampen var opprinnelig satt opp i DNB Arena, men ble som følge av endringer i flytilbudet snudd til ny kamp i nord. Dette fører igjen til at begge romjulsoppgjørene mellom lagene spilles i Stavanger. Nedslepp denne tirsdagen er 19.30.

 

Andre oppgjør mellom lagene så langt denne høsten med andre ord. Kampen 12 november endte 6-2 i favør Oilers. Forrige sesong endte det med fire seiere og ett tap for oss. En av seierene kom på overtid. 

Troppen

Gledelig å melde at Joey Martin sikter seg inn på oppgjøret i Nordkraft Arena etter fem kamper på sidelinjen. Magnus Hoff spiller imidlertid ikke, grunnet skoleeksamen. Christian Wetteland supplerer løperkorpset.

Andre Strandborg Bjelland, Ludvig Hoff, Simen Talge og Jonas Wikstøl alle er ute med skader.

Duket for nytt møte mellom Rudolfs Balcers og Benjamin Byrkjeland når Oilers og Narvik møtes i Nordkraft Arena tirsdag kveld. For andre gang på 12 dager. (foto: Christina Paulsen)

Følg kampen

Nedslepp i Nordkraft Arena er 19.30.

Runden

Kampen i Narvik er det eneste oppjøret i Fjordkraft-ligaen denne tirsdagen.

Det er satt opp ny runde allerede førstkommende torsdag. Her blir det imidlertid gjort endringer som følge av covidsmitte/karantene i Sparta. Vi kommer tilbake med mer informasjon etterhvert.