Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny løper og keepertrener på plass

Oilers har signert den canadiske løperen Jacob Lagacé for sesongen 2018/19. Jacob er 28 år gammel, kommer fra St-Hyacinthe Quebec, ble draftet av Buffalo Sabres i 2008 og har spilt i Europa siden vinteren 2014. Han kommer til Stavanger fra spill i Swedish Hockey League med Mora IK. Oilers signert den svenske keepertreneren Andreas Eriksson, Andreas kommer fra jobben som keepertrener i SHL-klubben Malmö Redhawks. 

Statistikk fra Jacob Lagacés karriere så langt finner du på Eliteprospects. 

Pål Higson er glad for å kunne presentere en solid forsterkning på løpersiden.

– Jacob er en meget god allround forward som kan spille både wing og center. Vi får en spiller som er god offensivt, god på skøyter og har stor arbeidskapasitet. Han er ikke veldig stor, men sterk i dueller og kjent som en spiller som ikke viker unna i det fysiske spillet. Etter tre sesonger i SHL velger han nå å komme til oss. Han ønsker å spille i et lag hvor han får en større offensiv rolle og hvor han kan vinne noe. Målet hans for sesongen er å gjøre det så bra her at han får en tilsvarende rolle i en større liga, forteller en fornøyd sportssjef.

Den canadiske løperen Jacob Lagacé er klar for Oilers. Her i drakten til Mora IK hvor han tjenestegjorde sesongen 2017/18. (foto: sportbibeln.se)

Pål kan også melde at Peter Anderssons avløser som keepertrener er på plass. Og Oilers’ satser nok en gang svensk.

– Andreas Eriksson er vår nye keepertrener. Andreas er 35 år og kommer fra tre år i jobben som keepertrener for Malmø Redhawks i SHL. Andreas var på intervju og besøk i Stavanger for et par uker siden og fikk så bra inntrykk av klubben og omgivelsene at han i denne uken valgte å takke ja til jobben. Han har jobbet med mange målvakter som har hatt suksess i både Sverige og på internasjonalt nivå. Vi gleder oss til å få han med på laget de kommende to sesongene, avslutter Pål til oilers.no.

Andreas Eriksson er Oilers' nye keepertrener. Han kommer fra den den samme jobben i Malmö Redhawks. (foto: expressen.blogger.se)