Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny tidsregning

Ta en titt på denne gjengen. Og legg til Simen Talge og Even Myreng som var forhindret da bildet ble tatt. Gutta fikk utdelt bronse fra sesongens grunnserie foran trening denne onsdagen. Blant medaljevinnerne er hele elleve lokale unggutter og/eller spillere hentet til A-laget fra Oilers’ eget juniorarbeid. Du skal ikke langt tilbake i tid før noe lignende ville vært en utopisk tanke.

Et nøkkelpunkt er vårt eget skoletilbud Oilers Topphockey som skjøt fart da Juha Kaunismäki la opp som spiller og tok over lederrollen i 2013. Det samme er samarbeidet med Stavanger Hockey som forener bredde og topp i byens aldersbestemte hockeylag. For å nevne noen.

Det viktigste er at langsiktig arbeid viser seg å bære frukter. Nye talenter står klare bak de som idag har tatt steget. Det starter allerede med de yngste som strømmer i landets største hockeyskole for barn.

Våre unggutter har aldri bokført flere A-lagskamper gjennom en seriesesong enn i den vi nettopp har lagt bak oss. Og de fortsetter å prege laget i sluttspillet.

Nå gleder vi oss til semifinalestarten mot Storhamar. Første hjemmekamp spilles i DNB Arena søndag 18.30.

Billetter til festen sikrer du deg på denne linken.

Medaljevinnere fra grunnserien 2018/19. Alle hentet til A-laget fra eget juniorarbeid. Bak fra venstre: Tine Klofutar, Thomas Berg-Paulsen, Lars Christian Rødne, Markus Vikingstad, Robin Haglund, Henrik Medhus og Johannes Johannesen. Foran fra venstre: Jonas Wikstøl og Jørgen Kvål. Simen Talge og Even Myreng var ikke tilstede da bildet ble tatt. (foto: Kjetil Garvik)