Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny toppkamp på gang

Tre dager etter den imponerende forestillingen mot Frisk i Askerhallen venter en ny medaljerival på bortebane for Oilers. Vålerenga ligger før tirsdagens kamp tre poeng foran oss på tabellen med en kamp mer spilt. Nedslepp i det TV-sendte oppgjøret fra Nye Jordal er 19.00.

 

Klarer gutta å holde dampen fra lørdagskampen oppe bør sjansene være gode for poeng i hovedstaden. Vålerenga på sin side kommer garantert hardt ut. Roy Johansens mannskap tapte den siste av helgens to kamper mot Narvik. Da passer det selvsagt godt å komme seg tilbake på vinnersporet på egen is, mot en av de argeste medaljerivalene.

Tirsdagens kamp blir den tredje mellom lagene så langt i sesongen. En hjemmeseier hver vei er foreløpig fasit.

Oilers og Vålerenga har totalt møtt hverandre 87 ganger i eliteseriesammenheng. Statsen med Oilers nevnt først er 39-48.

Troppen 

Kristian Østby står over tirsdagens oppgjør på Jordal. Jeppe Meyer supplerer på back. Ellers de samme spillerne å velge blant som foran kampen mot Frisk.

Jonas Wikstøl og Thomas Berg-Paulsen er fremdeles på skadelisten.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Oilers fikk lite med seg da de gjestet Nye Jordal for første gang i oktober. Får gutta mer å juble for denne tirsdagen? (foto: arkiv oilers.no)

Følg kampen

Nedslepp på Jordal er 19.00.

Runden

Nye komplikasjoner med koronasmitte og lag helt eller delvis i karantene gjør at kampen mellom Vålerenga og Oilers blir den eneste i Fjordkraft-ligaen denne tirsdagen.