Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny trener på plass!

Endelig kommer nyheten som mange har ventet på. Oilers har ansatt ny hovedtrener. Det feirer vi med å invitere hele Oilersfamilien til åpen pressekonferanse på Bankplassen fredag 4. mai 11.00. Dette blir offentliggjøring av navnet, og hovedpersonen selv vil selvfølgelig være tilstede. Det håper vi også du får anledning til. Og ingen trenger å gå sultne fra DNB Arena!

Super Fredag har nemlig blitt en tradisjon i Restaurant Legenden. Hver fredag byr vi på kvalitetskvess til lunch fra 11-13. Denne gang handler det om pizzabuffet og smakfullt tilbehør. For ikke å glemme våre populære vafler. Spis så mye du vil for kun 99 kroner.

Men vi åpner altså denne gang med å presentere vår nye trener. Sportssjef Pål Haukali Higson og styreleder Tore Christiansen deltar også på pressekonferansen. Sistnevnte vil innlede seansen med å dele noen tanker rundt sesongevalueringen og veien videre.

Bankplassen i DNB Arena fredag 11.00 altså. Vel møtt til en spennende fredag i Oilersfamilien!

Eventuelle spørsmål vedrørende fredagens pressekonfranse kan rettes til informasjons- og samfunnskontakt Kjetil Garvik på kjetil.garvik@oilers.no