Kamper

Norsk Topphockey

 

Nye Jordal neste

Vålerenga er endelig på plass på Jordal igjen, etter flere sesonger som leieboere i Furuset Forum. Første nedslepp gikk av stabelen mot nabo Grüner forrige helg. Denne lørdagen er det vår tur å sjekke inn i Oslos nye storstue.

 

Dette blir vårt første møte med laget som så langt denne høsten har vært best i ligaen. Vålerenga har vunnet alle sine fire kamper og topper tabellen. Oilers har som kjent variert en del så langt og står med to tap på tre kamper.

Troppen

Andreas Klavestad er tilbake etter å ha stått over torsdagens oppgjør mot Lillehammer.

Chad Costello er i gang med sin karantene etter ankomst Stavanger og ventes tidligst på is neste uke. Daniel Bøen Rokseth og Jonas Wikstøl er begge ute med skader. Brady Brassart soner sin andre av to kampers karantene og er tilbake mot Sparta i DNB Arena neste torsdag.

Første møte med Vålerenga på Nye Jordal Amfi for Magnus Hoff og resten av Oilers denne lørdagen. Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene. (foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp på Jordal er 16.00.

Runden

Foruten oppgjøret på Jordal spilles to kamper i Fjordkraftligaen denne lørdagen. Stjernen er vertskap for Storhamar i Fredrikstad mens Narvik er gjester på Lillehammer.

Søndag fullføres runden med MS – Sparta og Frisk Asker – Grüner