Kamper

Norsk Topphockey

 

Nye restriksjoner

Som selvsagt alle har fått med seg lanserte regjeringen tirsdag kveld nye sentrale koronarestriksjoner. Disse trer i kraft natt til torsdag 9. desember og gjelder i utgangspunktet for fire uker. Blant mye annet får restriksjonene følger for arrangementer innendørs. Herunder Oilers sine kamper i DNB Arena.

 

 

Vår aktivitet faller inn under bestemmelsene for innendørs arrangementer med faste tilviste plasser. Det maksimale antallet tilskuere på disse vil være 600. Dette fordelt på tre kohorter av 200 personer med to meter avstand mellom kohortene.

Videre defineres det som tilstrekkelig avstand innen den enkelte kohort når arrangøren legger til rette for at publikum har minst ett ledig sete mellom seg på samme seterad fra de ankommer arrangementet. Personer fra samme husstand kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst.

Billettinformasjon

Det sier seg selv at restriksjonene får konsekvenser for vårt publikum. Med et billettsalg som vanligvis ligger rundt 3500 er det bare et mindretall som får plass på kamp. Dette beklager vi selvsagt på det sterkeste.

Vi prioriterer sesongkortholdere og sponsorer i fordelingen av de 600 tilgjengelige plassene. Ordning og fordeling mellom disse vil vi komme tilbake til i egen informasjon i løpet av onsdag.

Publikum som har kjøpt enkeltbilletter får dessverre ikke plass i restriksjonsperioden. Utgiftene blir selvsagt refundert.

Billetter kjøpt på Ticketmaster.no refunderes automatisk minus serviceavgiften. De som har kjøpt billetter på Oilerskontoret må ta kontakt på post@oilers.no for refusjon. Grunnet stor pågang hos Ticketmaster må man påberegne noe ventetid før pengene er refundert og på konto.