Kamper

Norsk Topphockey

 

Nye trenere på plass

Som tidligere meldt gir Laura Rollins og Marcus Forgaard seg som trenere for Oilers Kvinner etter lang og tro tjeneste. Nå er ny duo på plass. Henrik Ratejczak og Thomas Rostkowski tar plass i boksen når jentene skal jakte ny suksess sesongen 2024/2025.

 

Henrik Ratejczak kommer fra jobben som hovedtrener for Nidaros kvinner elite. Mange kjenner ham fra før, ettersom han gikk på WANG i Stavanger og spilte på våre juniorlag i samme periode.

Sportssjef Pål Higson er godt fornøyd med å få den joviale trønderen tilbake i byen.

– Henrik er en meget dyktig ung trener. Allerede som spiller viste han sterke lederegenskaper. Han kommer fra en hockeyengasjert familie, og vi er veldig glade for at han nå har valgt å bli en del av klubben vår igjen, sier Pål.

Lagets nye assisterende trener kjenner vi også godt fra før.

– Tomasz har hatt mange funksjoner som trener i Stavanger-hockeyen de siste årene. Han bringer med seg tung faglig trenerutdannelse, og god kjennskap til jentehockeyen i byen. Han har stor arbeidskapasitet, og brenner virkelig for spillerutviklingsjobben, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Saken fortsetter under bildet. 

Oilers Kvinner har fått ny trenerduo. Laget skal sesongen 2024/2025 ledes av hovedtrener Henrik Ratejczak (til venstre) og assisterende trener Tomasz Rostkowski.

Henrik Ratejczak spilte sin siste sesong i Stavanger for Oilers U20 tilbake i 2017/2018. Han gleder seg til mer puck og kølle i sørvest.

– Stavanger er landets beste hockeyby, både hva gjelder bredde, topp og fasiliteter, sier den tidligere backen, som etter tiden i Stavanger fortsatte den aktive karrieren for Manglerud Star i Getligaen og etter hvert Nidaros i 1. divisjon.

– Jeg la opp etter sesongen 2022/2023. Nå har jeg bak meg ett år som trener for Nidaros sitt kvinnelag, samtidig som jeg har vært assisterende trener på det norske kvinnelandslaget, forteller Henrik.

Potensial er et stikkord.

Jeg ser et spennende muligheter for jentehockeyen i Norge, ikke minst etter at landslaget nylig tok steget opp i det beste selskap. Det samme gjelder lokalt i Stavanger. Nå skal vi fortsette å utvikle de unge, lovende spillerne i Oilers. Vi skal tilbake på toppen, avslutter Henrik Ratejczak til oilers.no.