Kamper

Norsk Topphockey

 

Nytt banner klart for kamp

Oilersfamilien vokser. Også på østlandet. Med primus motorer Anna Skåne og Anne-Cecilie Tønnesen Trogstad i spissen ser nå Roughnecks Øst dagens lys. På helgens festkamp mot Vålerenga i Furuset Forum får et nytt banner sin debut.

Rogalendinger i østlandseksil med hjerte for hockey har dermed fått en felles plattform. Nå håper initiativtakerne at det vokser frem en kjerne som kan bidra positivt og sette oilerspreg på guttas kamper østpå. Gjerne etter modell av Viking Oslos innsats for våre venner i Jåttåvågen.

– Vi tenker imidlertid bredere enn Oslo. Du finner aktive oilerssuppoertere fra østfoldbyene i sør til Lillehammer i nord, sier Anna Skåne til oilers.no på telefon fra Oslo.

Som mange andre gleder hun seg til lørdagens batalje mot Vålerenga. Det ventes mye skarring på r’en i Furuset Forum ettersom «hele» Stavanger er i Oslo i forbindelse med cupfinalen søndag.

– Det blir nok et spesielt oppgjør. Og ikke minst blir det første kamp hvor vi er på plass med vårt nye banner. I tillegg ventes det både flagg og klappere østover for å bidra til den rette stemningen, forteller Anna.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Supersupporter Finn Hognestad er som så ofte på vei østover for å se Oilers. Denne gang har han både klappere og flagg med i bilen. (foto: Kjetil Garvik)

Samle  supporterkreftene østpå, bli synlige og bidra for laget altså. I tillegg kan den nye supporteravdelingen bidra både sosial og praktisk.

– Facebooksiden vår er viktig. Der kan vi legge ut informasjon om aktuelle kamper, billetter, reiseruter eller hva det måtte være som kommer til nytte for folk som vil se Oilers på østlandet. Videre har vi blinket ut Trafalger Pub som samlingssted i Oslo. Det kan være for å treffes før kamp, men også for dem som ønsker å se sendinger fra DNB Arena sammen, avslutter Anna Skåne til oilers.no.

Her kan du lese FAQ om Roughnecks Øst på røffenes hjemmeside. Kontaktinformasjon til Anna og Anne-Cecilie finner du samme sted.

Klikker du på denne linken kommer du til Roghnecks Øst sin side på Facebook.

Klart for kamp! Lørdag er det klart for Roughnecks Øst sitt eget banner på bortefeltet i Furuset Forum. (foto: Anna Skåne)