Kamper

Norsk Topphockey

 

Nytt straffedrama

Oilers slo det tyske elitelaget Nürnberg Ice Tigers etter straffeslagskonkurranse i Südtirol Summer Classic lørdag kveld. Søndag var det på’n igjen, denne gang da vertsklubben Bolzano gjorde opp med gutta om turneringsseieren . Det sto 4-4 (2-2, 0-1, 2-1) etter ordinær tid. Italienerne trakk så det lengste strået på straffer og vant med det kampen 5-4 og turneringen foran sitt eget publikum i PalaOnda. 

Oilers’ mål i ordinær tid ble scoret av Daniel Bøen Rokseth, Markus Søberg, Jonas Haughom og Mathias Trettenes. I straffekonken lyktes David Moreley og Markus Søberg foran Bolzanos målvakt, men det var altså ikke nok til seier.

Vi oppdaterte fra kampen på Oilers Twitter.

Oppsummering av kampen og kommentarer til helgens turnering kan du også lese på aftenbladet.no.

Ny kamp i Südtirol Summer Classic søndag kveld. Denne gang venter vertskapet fra Bolzano på motsatt banehalvdel. Nedslepp 19.30. De italienske revene slo fredag tsjekkiske Kladno i sitt første oppgjør, mens vi som kjent kom seirende ut av bataljen med Nürnbeg Ice Tigers lørdag. Kampen søndag kveld blir med det å regne som turneringsfinale.

Sportssjef Pål Higson var godt fornøyd med det han fikk se fra tribunen i PalaOnda lørdag.

– Dette var en god og jevn kamp. En solid gjennomkjøring som gir godt utbytte i sesongforberedelsene. Det er herlig fight i gutta, som også spiller disiplinert taktisk. Våre perioder i overtall må derimot utnyttes bedre. Kanskje vi kan se bedring på det allerede mot Bolzano, sier Pål til oilers.no.

Vi oppdaterer fra kampen på Oilers’ Twitter. Der kan du også se høydepunkter fra lørdagens møte med Nürnberg.