Kamper

Norsk Topphockey

 

Oilers signerer Pascal Laberge

Løperen Pascal Laberge slutter seg til Oilers foran sesongen 2024/2025. Canadieren kommer fra spill i ungarske Feherav i ICEHL (østerriksk toppserie) forrige sesong.

 

Troppens første nye importspiller er dermed på plass. Laberge er 26 år gammel franskcanadier. Han ble draftet av Philadelphia Flyers i 2016. Karrieren i Nord-Amerika har pendlet mellom AHL og ECHL, før han gjorde sin europeiske debut forrige sesong.

Du finner alle tall og fakta på vår foreløpig siste signering på Eliteprospects.

Pål Higson har hatt Faberge i kikkerten lenge.

– Pascal er en målfarlig høyrefattet spiller, med bra størrelse. Han er god på skøyter og har et godt skudd og produserer mye i det offensive spillet. Samtidig er han god i det defensive spillet og bruker sin hockeyforståelse godt i begge ender av banen. Jeg har sett han spille flere ganger i AHL og han har utmerket seg i hver kamp jeg så. Vi er trygge på at han er en spiller som kan spille i alle situasjoner og vil få en offensivt produktiv sesong, sier en fornøyd sportssjef til oilers.no.

Velkommen til Oilersfamilien Pascal Laberge!

Ny #29 på plass i Oilers. Pascal Faberge har signert for 2024/2025 og blir dermed å finne i DNB Arena kommende sesong. (Foto: Privat)