Oilers snudde og vant

Som da vi møtte Graz onsdag, kom gutta under med to mål tidlig i kampen mot forrige sesongs østerrikske dobbeltmester Vienna Capitals fredag ettermiddag. Nok en gang klarte Oilers å snu kampen. Denne gang ble det seier til slutt, riktignok etter overtid og straffeslagskonkurranse.

Hjemmesidens egen EBEL-kjenner Øyvind Fiskaa har sendt følgende oppsummering etter kampen mellom hans to favorittlag Ledna Dvorana Maribor:

En meget bra treningskamp! Høyt tempo og solid nivå på det meste. Capitals veldig gode i åpningsperioden, spesielt i overtall, hvor de også laget to mål.

Oilers betraktelig bedre med i 2. og 3.periode og det var ikke ufortjent at Oilers vant begge disse periodene med ett mål.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Curtis Gedig har nettopp redusert til 1-2 og startet Oilers' snuoperasjon som til slutt endte med seier 3-2. (foto: Øyvind Fiskaa)

Dagens oilersstjerner:

*** Henrik Holm

Riktignok er mål nr to hans, men gjennom kampen har han mange store redninger. Etter den største kontrer Oilers inn 2-2.