Kamper

Norsk Topphockey

 

OilersTV er tilbake

TV-stoff fra Oilers er strengt tatt ingen nyhet. De første innslagene fra OilersTV dukket opp allerede i 2007. Siden har det blitt mye av og på. De seneste sesongene har handlet om magasinet Hjemmakamp, et program som også blir med videre. Det får imidlertid selskap av mye mer. OilersTV er en av klubbens store satsinger denne høsten. Vi kaller det #oilerstilfolket.

I dette slagordet ligger det både en ambisjon og et løfte. Vi går en spesiell sesong i møte. Siden vi ikke kan invitere så mange til DNB Arena må vi i stedet komme ut til folket. Vi ønsker å lage sendinger med variert innhold. Både nyheter, reportasjer, intervjuer og tilbakeblikk.

Første episode i det nye formatet kan du se her.

Mange sendeflater

Vi fortsetter selvsagt å dele smått og stort fra DNB Arena på sosiale medier. Den ukentlige hovedsendingen på OilersTV blir langt på vei en oppsummering. I tillegg til nyheter og mindre innslag vil noen faste programposter gå igjen. «Profilen» og «Vi kjøper av de vi kjenner» i premieresendingen er eksempler på slike.

Link til alle sendinger blir lagt ut på Twitter, Facebook, Instagram og oilers.no. Vi jobber også med en oppgradering av klubbens YouTube-kanal som blir arkiv for alt materialet vi produserer.

Sist men ikke minst, skal vi lykkes med #oilerstilfolket trenger vi å høre fra dere. Har du ris, ros eller andre innspill, send oss en mail på oilerstv@oilers.no.

OilersTV er i gang med sesongens satsing #oilerstilfolket. Programlederne Trude Halseth Arnes og Kjetil Garvik vil gjerne ha ris, ros eller andre innspill fra seerne til programmets mailadresse.