Kamper

Norsk Topphockey

 

Olli Hällfors fortsetter i Oilers

Oilers har forlenget avtalen med assistenttrener Olli Hällfors. Klubben og den populære finnen er enige om å samarbeide også de to neste sesongene.

Klubben trenerteam kommende sesong blir dermed det samme som i den inneværende: Hovedtrener Pål Gulbrandsen, assistettrener Olli Hällfors og keepertrener Peter Andersson.

Du kan lese saken fyldig omtalt i Rogalands Avis på denne linken. 

Olli Hällfors (i midten) fortsetter som assistenttrener i Oilers, også etter inneværende sesong. Sportslig leder Pål Higson (t.v.) og hovedtrener Pål Gulbrandsen er godt fornøyd med kollegaens valg. Her fotografert i forbindelse med med lagets CHL-kamp i Plsen i august. (foto: Kjetil Garvik)

Kontinuitet og kvalitet

– Vi er glade for å få med oss Olli videre. Han har vært en suksess fra start. Godt likt av alle og solid hockeyfaglig. Vi har nå en avtale om samarbeid ut sesongen 2018/19 med åpning for begge parter å til å evaluere midtveis, sier Oilers’ sportslige leder Pål Higson.

Hovedtrener Pål Gulbrandsen er også glad for å få den tidligere oilersbacken med på laget videre.

– Kontinuitet og kvalitet er senrale stikkord. Olli bidrar med mye som i sum gjør trenerteamet til en sterkt enhet, sier Pål Gulbrandsen til oilers.no.

Olli Hällfors blir værende i Stavanger flere sesonger. Da var det kanskje like greit at det dukket opp et brettspill om Norge i julegaven fra Secret Santa? (foto: Kjetil Garvik)