Kamper

Norsk Topphockey

 

Østby forlenger

Vi fortsetter å melde gledelige re-signeringer i Oilers. Denne onsdagen har vi Kristian Østby på menyen. Sarpingen med #4 på ryggen har signert en kontrakt som knytter ham til DNB Arena ut sesongen 2025/2026. Det liker vi!

 

To nye sesonger for Osten med andre ord. Sportssjef Pål Higson er raus i omtalen av klubbens høyreiste back.

– Til tross for sine skadeplager har Kristian etablert seg som en meget god back for oss. Han setter alltid laget foran seg selv, og har enda et betydelig uforløst potensial. Med litt mer flyt på skadefronten vil han være en ledende back og dominere i ligaen med sin fysikk og rekkevidde, sier Pål til oilers.no.

Kristian trives også med avtale om nye sesonger i boks.

– Oilers er en klubb som spiller om titler hver eneste sesong. Den muligheten er selvsagt verdifull for alle spillere, slår han fast.

Etter han kom til Stavanger sommeren 2020 har det vanket mye sølvtøy på gutta. For hans egen del har det imidlertid også handlet en del om skader.

– Det er ikke til å legge skjul på at en skadefri sesong hadde smakt godt. Få være med fra A til Å og vinne til slutt, sier Kristian.

At hjemmegarderoben i DNB Arena har en sterk Sarpsborg-delegasjon, selv etter Tommy-Exit, har han ikke tenkt så mye på, men det trekker selvsagt ikke ned.

– Jeg trives med alle gutta på laget, uansett hvor de kommer fra. Men for all del. Når du du hører en medspiller «prekær» til deg er det jo helt ok, avslutter Kristian Østby til oilers.no, med betydelig glimt i øyet.

Vi prekæs Kristian. Herlig å ha deg med videre!

Kristian Østby trives i en klubb som er i posisjon til å vinne hver eneste sesong og fortsetter i Oilers minst to nye år. (Foto: Sofia Kitterød)